GAMBAR KAHWIN PUAN DIANA

Posted: September 19, 2007 in Uncategorized

dia.jpg

hehehe..

mesti ramai yang heran cmana aku leh dapat gambar kahwin puan Diana nih (lectre EMT)…suspen2…

tgk husband dia smartkan?ada mcm raja Brunei x?

hehehehe

Comments
  1. ArMs' says:

    wah..suami die cam mantap gile je…hehe..ade iras2 muka bang long cafe ke?

  2. bang long says:

    eh2 korang..pandai2 je ckp muke die cm muke aku…
    dia lg encem dowh…meh dtg meriah kan cafe dibulan ramadhan ni..bangkrup aku weii..

  3. ArMs' says:

    wah bang long…betul la..lebey kurang muke bang long tu..haha..bang lon cik veron ye..takyah arr nak menyamar jadi bang long cafe bawah nie eik..

  4. vangardx says:

    olla olla, aku tak kenal sape dia nie? sape sapa sape?

  5. walywaly says:

    dia nih lectre EMT kitorg yang cute….(^_^)
    baru 23 tahun…

    laki dia lg smart la…mana ada mcm bang long pun…
    aku nampak mcm raja Brunei..

  6. put says:

    ish..wwei..ada org cakap pn diana ada frenster..aku tak jumpak pon..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s