My Suzuki FXR 150 condition

Posted: April 7, 2009 in Uncategorized

Nih aku upload gambar motor aku condition terbaru utk sape yg  berminat nak beli

RM4400 (negotiable)

dsc00134

dsc00135

dsc00137

Comments
  1. Azham says:

    harga paling kurang boleh berapa bro?? saya macam berminat.. lagi satu cover set and exzos buat kat mana eh? smart habis.. hehe

    • walywaly says:

      hmm…
      actually dah ada org book…
      sy jual dia 4400 termasuk helmet fullface + jaket arai + glove

      kalo die x jadi amik sy ctact awak smula

      • Azham says:

        owh adus.. kecewa.. harap2 tak jadi la yer.. ahaha exzos tue buat kat mana eh? kos nye agak2 berapa?

      • walywaly says:

        die x jd beli..awak ada chance lg la.. nk nego..ctact adik sy…0175692605

  2. aignerblack says:

    hmm,

    mantaff FXR’nya

    rezpect
    aignerblack.wordpress.com

  3. hanz says:

    elo bro.. sy pon berminat, kalo moto masih avaiable.. sila contact sy.. serious buyer.. tq

  4. sukahati says:

    pehh…nk beli…tapi takder duit dan takder lesen motor….waima lesen motor biasa pon…hehe

    nice blog bro😀

  5. sam says:

    -sblm tu,blh tanye dak cane ngan sparepart moto ni,senang ke lg nak cari ea?
    -lg satu, dia punya keupayaan=kelajuan,suspension ok dak?

  6. dzakwan says:

    bro, moto ni ade lg ke?? kalo ade lg sy nak tgk..berminat tahap karma dah nak beli ni..smpai tergedik2, berdebar2, meleleh2 air liur tgk pic nya..area mane ye?? kalo bleh nak g tgk..sy bru nak masuk u jd moto mmg pnting laa..

  7. dzakwan says:

    salam..ade lg ke moto ni bro?? sy sgt2 berminat ni..sy dr terengganu dan kbetulan 12 hb ni sy akan masuk dftar unikl miat di dengkil..dan sy xde motor lg so sy sgt2 berminat laa nak dptkan moto ni..kalo bleh ctct sy di 0145147833..sy dah msg dan call no 017 yg bro bg tu tp x dibalas/ agkat..

  8. spid says:

    hrge pling krg brp? sy dh b’knan sgt2 tp duit xckupla. krgla ckit blh?

  9. shahrulnizam says:

    oit nak jual mtr nie nak beli keta plak ker?
    huu kaya lah hang.haha

  10. Mindslaver says:

    Salam.

    Dah terjual ke moto ni?? Cantik kot…

    Anyway, nice bike🙂

  11. azri rider pendang says:

    saya berminat,,brapa top speed nieh,,leh test ride x,,

  12. blackmamba says:

    motor ade lg ker dah sold bro?

  13. azrol says:

    kat mana boleh buat kepak cmtu ek ? lawa la… pastu, harga buat dlm brp ek ? sorry tye…. rase mcm nk buat la.. saya pun pakai motor ni jgk… best

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s